Greenhouse by Verdickt & Verdickt Architecten, Asse, Belgium

Located in Asse, Belgium, this house called ‘Greenhouse’, is designed by Verdickt & Verdickt Architecten and stands out because of its affordability and heat trapping ability.

The house is furnished minimally with whites and woods to complement the feeling of ‘openness’ that prevails throughout the abode. Such is achieved through the reverted house layout in which the private quarters are located below whilst the rest of the house is located above and set in an open-floor concept. This way, the architect is able to take advantage of the elevation to highlight the foliage and surrounding scenery through the floor-to-ceiling windows as well as attain ‘openness’.

In contrast to the second storey, the private quarters beneath is arranged in a ‘closed’ manner with narrow corridors and minimal windows.

Photography by Luc Roymans

VISIT VERDICKT & VERDICKT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers op de volgende wijze: