‘Shell’ House by ARTechnic,Karuizawa, Japan.

03-artechnic

The Japanse architects ARTechnic  have completed ‘Shell’, a wonderful holiday villa in Karuizawa, Japan.

The two-storey concrete building consists of two tubes that are arranged around a fir tree. The floor is raised 1.4 metres from the ground;  the architects intended to minimise time spent on maintaining the property by separating the house from its natural surroundings.

“Being in sync with nature isn’t about yielding to nature – it’s about coexistence,” explains Kotaro Ide of ARTechnic. “The existence of the structure depends on its power to endure nature.”

01-artechnic1

04-artechnic

05-artechnic

07-artechnic

More on information about the architect and project – click here – (text from dezeen)

Via Dezeen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers op de volgende wijze: