Cafetaria of the Wettingen School Extension by MLZD Architects

01 mlzd

MLZD Architects is an architecture studio based in Bienne, Switzerland. In 2002 they won a project for the extension of the Wettingen School. The old cafetaria of the school was too small, so they built a new cafetaria according to the typology of the existing building.

The building envelope, composed of a homogeneous coverage of black anodized aluminum sheets, plays with the light that seeps between the silhouettes of the flowers and leafs cutout of the aluminum sheets. The new cafeteria has a rural character which is part of  the conceptual and formal analogy with the traditional farm, which makes the volume, types and structural features of the interior space.

02 mzld

02 mlzd
03 mzldeez06 mzld04 mzld

Check out MLZD portfolio in PDF on there website!

Photos by Dominique Marc Wehrli
Via Cubeme

VISIT MLZD ARCHITECTS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers op de volgende wijze: