L-Shaped House by NAT Architects, Amsterdam, Netherland

NAT Architecten designed this L-shaped house that occupies a lot right between the street an the water.

The side that faces the street is just one level and the side that faces the water is three level with a fully transparent facade. The ground floor is a loft-like space with a timber panel that divides the children’s place to play and the parents place to cook and meet with friends. The other two levels are divided between parent and children so they have their own privacy.

Photos by Peter Cuypers!

Via DigsDigs

VISIT NAT ARCHITECTS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers op de volgende wijze: