House in Hiroshima by Suppose Design Office, Japan

The unique design of the house is a relationship between the building and its exterior elements.

Japanese architects Suppose Design Office completed this house in Hiroshima that is surrounded by an offset concrete shell to create a series of triangular terraces between the inner and outer walls. The house was designed for a couple with two children, and has a garage, master bedroom and entrance hall on the ground floor.

On the first and second storeys the spaces between the wall and house have been filled with perforated steel, creating terraces that allow light into the courtyards below.  Rooms sit at an angle to the surrounding wall, giving the terraces and courtyards their triangular shape.

The external wall is made of reinforced concrete while the house is a steel frame construction.

Photographs by Takumi Ota.


Other projects of Suppose Design Officeon ArchiDE:

+ House in Obama by Suppose Design Office, Fukui, Japan
+ House in the Kodaira by Suppose Design Office, Tokyo, Japan
+ House in Koamicho by Suppose Design Office, Japan
+ House in Hiroshima by Suppose Design Office, Japan
+ Buzen House by Suppose Design Office, Japan
+ Lodge by Suppose Design Office, Hiroshima, Japan
+ House in Otake by Suppose Design Office, Japan
+ Clinic by Suppose Design Office, Hirosihima, Japan
+ House in Nagoya by Suppose Design Office, Aichi, Japan
+ House in Sakuragawa, Tokyo by Suppose Design Office
+ Nature Factory by Suppose Design Office, Tokyo, Japan
+ House in Nagoya2 by Suppose Design office, Japan

VISIT SUPPOSE DESIGN OFFICE

2 thoughts on “House in Hiroshima by Suppose Design Office, Japan

  1. Pingback: Design A Patio Garden | garden plants

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers op de volgende wijze: