Culture Campus Vleuterweide ‘Informatieplein’ by AEQUO, Utrecht, Netherland

The Dutch design studio AEQUO have designed info station inside the Culture Campus Vleuterweide in Utrecht, The Netherlands.

The info station is shaped as the interior space of a monastery. It contains one large monastery bench, which comprises a multitude of functions upon closer inspection.

Via Contemporist

VISIT AEQUO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers op de volgende wijze: