House in the Kodaira by Suppose Design Office, Tokyo, Japan

“Japanese Suppose Design Office have completed this house in kodaira in Tokyo. The building is half covered with tarpaulin to blur the barrier between indoors and outdoors. Bare soil is left in the living room space, to allow the owners to plant grass in the future. A skylight is positioned at the centre of the house, above the staircase providing daylight.”

Other projects of Suppose Design Officeon ArchiDE:

+ House in Koamicho by Suppose Design Office, Japan
+ House in Hiroshima by Suppose Design Office, Japan
+ Buzen House by Suppose Design Office, Japan
+ Lodge by Suppose Design Office, Hiroshima, Japan
+ House in Otake by Suppose Design Office, Japan
+ Clinic by Suppose Design Office, Hirosihima, Japan
+ House in Nagoya by Suppose Design Office, Aichi, Japan
+ House in Sakuragawa, Tokyo by Suppose Design Office
+ Nature Factory by Suppose Design Office, Tokyo, Japan
+ House in Nagoya2 by Suppose Design office, Japan

Via Muuz

VISIT SUPPOSE DESIGN OFFICE

2 thoughts on “House in the Kodaira by Suppose Design Office, Tokyo, Japan

  1. Pingback: Tweets that mention House in the Kodaira by Suppose Design Office, Tokyo, Japan « archiDE -- Topsy.com

  2. I am very pleased to see such an unconventional compliance between outdoor and indoor space under common shelter. It brings a lot of lights inside and you still can feel the touch of home warmness… Probably I would pick up a different location for the whole project, maybe something more secluded…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers op de volgende wijze: