NG House by Aquitectos Anonimos, Portugal

Via CubeMe, I found this project, called NG House in Portugal designed by Arquitectos Anónimos. The house is finished in wooden skin and full glass at both sides.

Sometimes we dig up foundations only to cover them up again. A safe certainty to determine what can be shown in the pre-existings. This extension, a wooden finished container, side toped with big glass plans, answers to a simple program possible to become a private house.

It is an open space with the pavement equiped, ready to receive the adequate facilities (bath and kitchen modules) to become a single person house. We design a light metalic system which permits ample overhangs, freeing up the interior space from other structural elements or walls. The transmition of forces from the tube-box is supported on the powerfull existing stone wall.

Photographs by Abel Andrade

VISIT ARQUITECTOS ANONIMOS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers op de volgende wijze: