Artisans Cellar by Asylum Creative, Singapore

05ASYLUM

In a new wine retail shop, located in Singapore; Artisans Cellar shows its entire collection of luxury cuvee wines displayed unabashedly in a concrete tunnel protruding from the shop front. The cellar is the main factor in drawing the passerby into the store, yet it marks the end of his/her visit as visitors have to traverse the reception area and wine tasting lounge, giving a sense of an experience they have made its full circle.

01ASYLUM

Asylum Creative, who designed the interior worked with a proessional cellar builder to ensure the optimal wine storage conditions in the three by six metre tunnel. The walls were insulated, and the glass double glazed with a heated panel on one end to prevent condensation.

02asylum

03asylum

04asylum

Via worldarchitecture news

VISIT ASYLUM CREATIVE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers op de volgende wijze: