Home 08 by i29 Architects, Amsterdam, Netherland

i29 Architects designed this small apartment of 45 square meters in Amsterdam, completely renovated because of foundation repair.

In it’s new layout all the functions of the house are placed in two wall units. Entrance hall, wardrobe and kitchen equipment are hidden behind a pinewood wall. On the opposite a second wooden wall of the same material is placed. This wall integrated a bench, fireplace and storage. Floor, ceiling and walls are all white. A custom designed table and bench, together with the fireplace are anthracite gray. The simplicity of the design and choice of materials give this apartment lots of space within the limited area.

Other stories of I29 on ArchiDE:
+ Home 07 by i29 Interior Architects, Amsterdam, Netherland
+ Home 06 by i29, Amserdam, Netherland
+ Panta Rhei college interiors by i29 Interior Architects, Amstelveem, Netherland
+ Gummo offices by i29 architects, Amsterdam, Netherland
+Power Office by i29 interior architects, Amsterdam, Netherland

VISIT I29 INTERIOR ARCHITECTS

About these ads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.
Het Esquire thema.

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 86 andere volgers

%d bloggers like this: